Ik ben Karlijn van Kasteren, in 1981 geboren in Eindhoven.

Na jaren gewerkt te hebben als secretaresse en administratief medewerker en een uitstapje naar de thuiszorg heb ik me omgeschoold tot budgetcoach.

 

Op dit moment ben ik niet meer actief als budgetcoach. Voor vragen over budget en hoe jij je administratie (weer) op orde krijgt mag je altijd contact opnemen.

 

Dit jaar rond ik mijn opleiding als loopbaancoach af en ben ik volgend jaar beschikbaar als loopbaan-, life- en bewustwordingscoach.

 Persoonlijke begeleiding bij (voorgenomen) echtscheiding

Denk je eraan om te scheiden of zit je midden in de echtscheidingsprocedure, maar heb je geen idee hoe het er dadelijk financieel voor je uit gaat zien? Heb je geen idee waar je allemaal recht op hebt of waar je financiële of materiële hulp kan vragen? Dan kan ik je daarbij helpen. 

Tijdens onze gesprekken gaan we kijken waar je allemaal recht op hebt en waar je een en ander kan aanvragen. Daarnaast bied ik je inzicht in wat je nodig zult gaan hebben wanneer het inkomen van je partner wegvalt. 

Verder begeleid ik je niet alleen op financieel vlak, ook voor een klankbord of algemene vragen over hoe je verder moet na een echtscheiding kun je bij mij terecht. Door mijn eigen ervaringen en echtscheiding en alles wat daarbij komt kijken kan ik je uit ervaring helpen en ondersteunen.

Er komt in korte tijd zoveel op je af, maar weet dat je het niet alleen hoeft te doen!

 

Neem contact op voor een gratis intake gesprek.


Lezingen en seminars

Voor groepen verzorg ik lezingen en seminars. Dit kan over uiteenlopende zaken gaan met altijd een financiële rode draad. Of het nu gaat om werknemers attent maken op het belang van een schuldenvrij leven, hoe nu financieel verder na een scheiding of een workshop over zakgeld voor jongeren. Het kan allemaal!

Neem voor persoonlijk advies en een lezing op maat contact met mij op.